Natuursteen

D&D Stone-Fire is gespecialiseerd in natuurstenen toepassingen op maat van prachtige materialen zoals Belgische hardsteen, marmer, keramiek en graniet. Gun uzelf ook een tijdloos sieraad voor uw interieur.

Natuursteen uitgevoerd in verschillende stijlen en kleuren: van nostalgisch tot modern

Of u nu kiest voor een landelijke, nostalgische woonstijl, of juist voor een strakke, moderne uitstraling. Dat maakt niet uit. D&D Stone-Fire is de ultieme sfeermaker voor iedere woning of bedrijfsruimte.

Functioneel en gebruiksvriendelijk: ontdek de tijdloze voordelen van natuursteen

Natuursteen is niet alleen mooi, de toepassing van bijvoorbeeld Belgische hardsteen, marmer en graniet is ook functioneel en zeer gebruiksvriendelijk. Dit zijn de aantrekkelijke eigenschappen van natuursteen:

  • krasbestendig
  • hittebestendig
  • stootvast

 

Betaalbaar maatwerk en vakkundige plaatsing door eigen D&D Stone–Fire–team

De vakspecialisten van D&D Stone-Fire bewijzen graag dat traditionele topkwaliteit  betaalbaar en comfortabel is. Daarbij verzorgen we zorgeloze totaalconcepten, inclusief kastjes, tv-wanden, verlichting en natuursteen. Zelfs de totale renovatie of verbouwing van uw badkamer, trap of keuken is mogelijk.

U kunt onder andere kiezen voor:

  • Belgische hardsteen: topklasse van eigen bodem
  • marmer
  • graniet
  • leisteen
  • basalt
  • composiet
  • keramiek

D&D Stone-Fire past natuursteen toe op verschillende plekken in uw woning of bedrijfspand, zoals:

Vloeren en vloertegels: Sfeervol inrichten begint bij de vloeren. Ook met de grootte van de vloertegels kunt u alle kanten op. Kleine tegels geven een kamer een traditionele landelijke sfeer. Grotere stenen met een formaat van 60 x 60 cm tot 100 X 100 centimeter passen juist uitstekend in een modern interieur.

Aanrechtbladen: Een aanrechtblad van natuursteen is een fraai visitekaartje voor iedere keuken. Onze vakkundige plaatsing staat garant voor jarenlang kookplezier.

Badkamerbekleding: Natuursteen kan prima toegepast worden in uw badkamer. Door onze deskundige plaatsing kunt u lekker lang genieten in een fraaie ambiance.

Afwerking van inbouwhaarden en schouwen op maat

Door de toepassing van een natuurstenen afwerking krijgt iedere inbouwhaard of schouw een bijzondere uitstraling.

Trappen: Met een natuurstenen afwerking transformeert u een gewone trap tot een opvallend pronkstuk van uw woning of bedrijfpand.

Venstertabletten: D&D Stone-Fire plaatst vensterbanken van Belgische hardsteen, graniet en marmer. Deze venstertabletten worden in onze eigen werkplaats op maat gezaagd voor een perfect eindresultaat.

Deuromlijstingen: Wilt u een authentieke, stijlvolle entree van uw woning? Een op maat gemaakte deuromlijsting is altijd een mooie binnenkomer.

Sierschouwen: Vermits wij zelf van oorsprong steenhouwer-marmerhouwer zijn, kunnen we de sierschouwen in ons eigen atelier op ambachtelijke wijze aanpassen voor elk interieur.

Daardoor kunnen wij voor iedere klant een persoonlijk ontwerp kunnen maken, volledig op maat en in het materiaal naar keuze: marmer, graniet, Franse steen, …

Ook werken wij samen met een aantal leveranciers die gespecialiseerd zijn in het machinaal vervaardigen van sierschouwen. Geen unieke exemplaren, maar toch een mooi alternatief.