Maatwerk…

Zoekt u een gashaard, houthaard, of elektrische haard om gezelligheid en comfort in huis te halen? Een haard van D&D Stone-Fire aan de Weg op Bree 101 in Meeuwen past altijd perfect bij uw interieur, want maatwerk is onze specialisatie.

Door alles in eigen beheer te doen, kunnen we perfect inspelen op de wensen van de klant en wordt alles tot in detail afgewerkt naar de persoonlijke wensen, ideeën en budget.

Maatwerk is onze specialisatie: stel uw eigen haard samen

We verzorgen totaalconcepten op maat: van de vakkundige plaatsing van uw haard tot de totale afwerking, inclusief verlichting, kastjes, plafond en de afwerking in natuursteen. Vrijblijvend maken we hier ook een 3D tekening van, zodat je nog een beter beeld kan krijgen van het eindresultaat.

Kleinschalige aanpak: persoonlijke aandacht maakt het verschil:

Iedere nieuwe klant zoeken we thuis op. Om persoonlijk kennis te maken natuurlijk, maar ook om de situatie met eigen ogen te bekijken. Zo kunnen we u optimaal begeleiden en adviseren: u maakt zeker de juiste keuze.

We begroeten u graag in onze sfeervolle toonzaal

Doe inspiratie op en verwonder u over de mogelijkheden in onze toonzaal met een gezellige, huislijke sfeer. De verschillende haarden worden stijlvol gepresenteerd, zodat u alvast een goede indruk krijgt hoe de haard er in uw eigen woning uit komt te zien.

We nemen uitgebreid de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Bovendien kunt u de werking van de haarden en kachels zelf uittesten.

De D&D Stone-Fire toonzaal is ook iedere zondag geopend, van oktober tot einde april. Een persoonlijke afspraak buiten de vaste openingstijden is natuurlijk ook mogelijk. Kortom: kom bij ons langs als uw interieur een opfrisbeurt verdient.

Uitstekende service en strakke planning                           

Er is altijd één persoonlijk aanspreekpunt en de ontwerptekening en offerte zijn gratis. Dit schept duidelijkheid voor de klant. We nemen alles in eigen hand en kunnen daardoor onze afspraken nakomen: afspraak is afspraak! 

Ook kunt u steeds gratis, na afspraak, een beroep doen op onze binnenhuisarchitecte.