Hout

Niets overtreft de vurige beleving van een houthaard

Wilt u genieten van een authentiek knisperend haardvuur. En wilt u een gezellig middelpunt creëren in uw kamer? Dan kiest u voor een houthaard. En bent u graag actief bezig in de buitenlucht? Zelf hout kappen in de maakt de beleving dan helemaal compleet.

Gas

Kiest u voor een gashaard? Dan ervaart u het ultieme gebruiksgemak:

  • Eén druk op de afstandbediening, of een touch met uw de gsm: meer is niet nodig voor een heerlijk vuurtje in huis. En even de sterkte van de vlammen aanpassen? Geen probleem!
  • Handige programmeerfuncties: dat is een heerlijk ‘warm welkom’ na een dag hard werken.
  • U hoeft niet naar buiten in de kou om het hout te halen en schoonmaken stelt niets voor.

Voorzethaarden

Voorzethaarden: ervaar het ultieme gemak van flexibiliteit

Wilt u zo veel mogelijk flexibiliteit in uw kamer? Dan is een voorzethaard de handigste en snelste manier om toch snel het warme open haard-gevoel in huis te brengen. In tegenstelling tot de inbouwhaarden zijn er namelijk geen breekwerken nodig bij een voorzethaard maar kunt u meteen genieten van de gezellige warmte en hoge rendement van uw voorzethaard.

Haarden van D&D Stone-Fire: stijlvolle warmte voor ieder interieur

Gashaarden, houthaarden, kachels, inzethaarden, inbouwhaarden en voorzethaarden zorgen voor gezelligheid en warmte in ieder interieur. Verder heeft D&D Stone-Fire een uitgebreid gamma pelletkachels en zogenaamde aqua flow-modellen, die u kunt aansluiten op de centrale verwarming.

Veiligheid is gegarandeerd: genieten met een goed gevoel

Bij D&D Stone-Fire kunt u kiezen voor de volgende kwaliteitsmerken: